REKREATIVCI

Rudolfinom od Ogulina do N.Vinodolskog

Potaknuti nedavnom vožnjom prijatelja iz susjednog kluba, krenuli su Zoran,Robi,Filip i Nino na Dan državnosti u osvajanje Gorskog Kotara prekrasnim krajolikom starom cestom do mora. Za sve one koji će ovo čitati, svakako planirajte da u skoroj budućnosti pohodite ovu cestu jer,vjerujte nam, sigurno nećete požaliti. Pa da ne duljim i ne ponavljam pročitajte odličan putopis našeg Filipa, jednog od ... Read More »

Otvaranje sezone sa brevetom CIN 200+100

Ove subote u organizaciji MBK Mure održan je proljetni brevet CIN 200+100 sa zapaženim nastupom desetorice odvažnih članova BK Puls-a.Unatoč nepovoljnim vremenskim uvjetima većina naših odvozila je cijelu trasu koja se pružala iz Čakovca u smjeru Nagykanisze pa sve dolje do Gole i Koprivnice pa preko Ludbrega natrag prema Čakovcu.     Iz pera jednog od naših brevetara… Breveto CIN(Cycling ... Read More »

Velebit-Krasno

Ovog ljeta uspješno  isplanirati biciklističku avanturu,a da  vas vrijeme ne iznenadi, bilo je skoro pa nemoguće. Nakon nekoliko neuspješnih pokušaja,ovog četvrtka uspjeli smo se otisnuti prema moru.Prognoza nije previše obećavala.Kiša nas je u nekoliko navrata oprala na putu do Otočca.Nažalost ni dolje nije bilo bolje.Tmurni,crni oblaci u kombinaciji sa maglom nadvili su se nad Zavižanom.Valjda je na kontra strani bolje.I ... Read More »

Dva dana po Sloveniji

Subota je bila rezervirana za pohod na Pohorje.Dogovorena je trasa sa startom u Miklavžu pa prema Arehu preko Hočkog pohorja a spust preko Frama. Zbog nešto lošije ceste preko Frama a odlične preko Hočkog pohorja,dogovoreno je da za sljedeći put okrećemo trasu. Odvozismo nezahtjevnih 50-tak km sa usponom na vrh Areh do Ruške Koče na 1246m.Ne znam da li je  ... Read More »

Posjet Krapini

Odlična prognoza, izazovna trasa kao  i želja za novim druženjem bili su dovoljni razlozi da  šestorica odvažnih Puls-ovaca pametno provede ovu subotu.Krenuli smo put Krapine preko N.Golubovca i nevjerojatnih serpentina u Kuzmincu (opet smo se osjećali ko na Giru).Uletjeli smo u Krapinu za vrijeme ručka. Hladna žuja na terasi gradske kavane  pa odličan hambi kod Graše i nakon  kraćeg odmora ... Read More »

Sponzori