Obiteljska biciklijada Eko Centra

EKO Centar i BK PULS povodom dana EKO Centra pozivaju Vas na obiteljsku biciklijadu 09.05.2015. kod EKOcentra u Šenkovcu:

– zabava uz tamburaše
– besplatni grah za sve kupce (kupon za besplatni grah je bilo koji maloprodajni račun iz Ekocentra bez obzira na iznos i datum)
– zabavni sadržaji za djecu
– obiteljska biciklijada: start u 11.00 sati kod EKOcentra u Šenkovcu, nakon čega slijedi lagana vožnja cca 10-tak km do ribnjaka u Črečanu te nakon kratke pauze povrat u Šenkovec gdje Vas čeka ručak za sve sudionike.
U slučaju kiše događaj se odgađa.

Biciklijada Eko centra

Evo i trase biciklijade od cca 20-tak km,uz napomenu da se u povratu na potezu od Slakovca do Ksajpe vozi po makadamu!

trasa biciklijade

I tako je biciklijada uspješno održana uz obostrano zadovoljstvo organizatora i svih sudionika. Zbog posebnog naglaska na obiteljsku vožnju, sretni smo što smo imali prilike vidjeti cijele obitelji na biciklu. Bilo je veterana od 70-tak i više godina kao i najmlađeg sudionika od samo 3 godine. Ugodno proveden dan u krugu svoje obitelji svakako je neprocjenjivo iskustvo.Ovaj oblik obiteljskog druženja nastavlja se  i sljedeće godine. Prenesite poruku svojim najbližima, prijateljima te  svima kojima želite prenjeti poruku o odličnom  vidu zajedničkog druženja.

Nekoliko fotografija sa same biciklijade:

img-3390_381492

BK PULS ispred EKO Centra

img-3414_601239

img-3411_747019

Foto: emedjimurje

 

 

Sponzori