Državno prvenstvo u Ciklokrosu 2017., Jastrebarsko

U organizaciji kluba Koturaša Jastrebarsko,protekle nedjelje,održano je državno prvenstvo u ciklokrosu u odličnom ambijentu parka Erody,kod dvorca u centru Jaske.
Staza je bila  duga 2 km ,tehnički jako zahtjevna, sa puno snijega, leda i naravno smrznute zemlje na -7 Celzija.
Same utrke bile su nepredvidive i stoga jako atraktivne za gledatelje.
Naš klub je nastupio sa četiri predstavnika u kategorijama Junior ,Veterani i Sport.
Prvi je startao naš Junior Patrik Antolašić. Na početku utrke osigurao je dobru poziciju držeći se vodećih ,dok je kasnije zbog  nekoliko mehaničkih kvarova  završio utrku na 7. mjestu od 14.juniora,što je solidan  rezultat.
Sljedeću utrku vozili su Veterani A,B,C i Sport kategorija zajedno.
Start utrke bio je izuzetno agresivan,pa je več na početku bilo padova.Ilija Fabić je odlično započeo i završio utrku sa odličnim 1 mjestom u Sport kategoriji.
Robertino Vidović,uz nekoliko manjih padova osvaja  3.mj.u jategoriji Master B.
Darko Kriković je odlično startao. Nedugo zatim jedan ozbiljniji  pad ,pa u drugom krugu ode guma na prvom kotaču. Nakon promjene bicikla u Pit Zoni vraća se utrku ,počinje dostizati vodeće. Nažalost u zadnjem krugu opet jači pad, pa nastavlja do cilja lagano. Unatoč svim problemima, osvojio je 2.mjesto u kategoriji Master B.
Odlična organizacija utrke, sve pohvale organizatoru. Čipirano mjerenje vremena , live  prijenos utrke , odlično postavljena staza.
Sve u svemu smo jako zadovoljni i ponosni  osvojenim medaljama i kompletnim teamom BK Puls!
Čestitamo na osvojenim medaljama.
Veliko hvala Luki Beč,Nino Vidoviću i Robertu Bogdaniću na nesebičnoj  podršci tijekom utrka i moralnom suportu na zahtjevnom natjecanju.
D.K.
Sponzori